Coaching

Coaching is het begeleiden van individuen of groepen mensen naar een door henzelf gewenste gedragsverandering. Vraagstukken kunnen werk gerelateerd zijn, gericht op persoonlijke groei of gaan over keuzes in de privésfeer.

Ik fungeer als procesbegeleider, ik ben uw klankbord en sparringpartner. Tijdens de coachgesprekken houd ik u een spiegel voor. Hierdoor krijgt u inzicht in uw situatie. U ontdekt welke overtuigingen en belemmeringen in de weg staan. Daarmee krijgt u handvatten aangereikt om uw vraagstuk zelf op te lossen. Ik zet tijdens de coaching diverse methoden en technieken in, afhankelijk van uw behoeften.

Een individueel coach traject kan geruisloos overgaan in een hypnose traject. Dit gebeurt altijd met uw toestemming. Voordeel van coaching in hypnose is dat u, met het actief inzetten van uw onderbewuste, eerder tot de kern komt, zodat resultaten sneller en effectiever bereikt kunnen worden.

Mijn specialisaties zijn;

  1. Persoonlijke coacing
  2. Kindercoaching
  3. Executive coaching
  4. Systeem coaching
  5. Relatie coaching

Werkwijze

We starten met een korte intake. Van belang is daarbij dat er van beide kanten het vertrouwen is om samen verder te gaan. Alleen dan kunnen effectief én actief resultaten behaald worden. Tijdens de intake kunt u uw vraagstuk toelichten.

Contact

Worstelt u met vraagstukken of heeft u vastgeroeste overtuigingen?
Wilt u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling?

Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op voor overleg.U kunt me bereiken via het contactformulier op deze site, via bettie@effactief.nl of 06-23487752.

Gediplomeerd coach

Ik ben gediplomeerd coach en heb mijn opleiding tot coach onder andere gevolgd bij de Alba Academie . Deze Post hbo-opleiding is erkend en gecertificeerd door EQA en NOBCO.

Tevens ben ik Virtues Coach

Mijn NLP Practitioner heb ik gevolgd aan NTI NLP. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren; hiermee leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen.